torsdag 30 juni 2011

Försöker planera mitt liv, min ekonomi, mina känslor. Det slutar med att huvudet blir katastrof och jag drömmer bara om gamla kärlekar, död och att jag alltid gråter i sängar.
Jag försöker styra upp mitt liv. Jag försöker styra mitt skepp i rätt riktning men det är fel på kompassen så jag åker alltid vilse och strandsätter mig på en ö och ser mitt drömlastade skepp gå i kvav.

"Silver och sand, silver och sand. Vi ses där ingen finns att stjäla våra drömmars land."

fredag 17 juni 2011

Två fingrar innanför troslinningen, jag tänker på din tunga som är så varm. Din rygg är brun, min hand ser så vit ut i jämförelse. Du svarar i mitt öra och jag blundar. Jag vågar aldrig riktigt öppna ögonen för tänk om du inte är där, tänk om detta inte är på riktigt, tänk om det tar slut. Tänk om.
Du säger att du tycker om mig väldigt mycket, att du tycker jag är det finaste du vet. Och så kramar du om mig lite hårdare och jag kan inte förstå du en människas kram kan reducera allt fult som heter tvivel och rädsla. Hur en liten kram kan ge en känsla av total jävla trygghet. Även om det bara är ett par minuter, jag kan leva på detta hela vintern tänker jag.

Jag öppnar ögonen och försöker somna om.

torsdag 16 juni 2011

Tänker på er låt som blev vår låt och nu är din och hennes låt och orden som var dina&mina som var hennes och nu är någon annans.
Obetydligheten och så vidare.

onsdag 15 juni 2011

Är ensam. Jag har valt att vara ensam, för första gången på länge länge länge. Och det känns som om det bästa valet på evigheter.

tisdag 14 juni 2011

Jag tror bara på mig, dig och mig. Det är på riktigt.
Drömmen är över,
igår.
Jag var drömfångaren, men nu är jag pånyttfödd.
Jag var Mitika,
men nu är jag Linnéa.
Kära vänner, det är bara att gå vidare.
Drömmen är över.

onsdag 8 juni 2011

Tänker att städar jag lägenheten så kanske allt blir bra, om jag bara öppnar fönsterna och vädrar ut lite. Om jag klipper håret, dricker ett glas vatten, lagar mat, pratar med någon om hjärtat. Om jag låtsas som att det inte är något och dricker öl på en trottoarkant med duvorna, om jag bara dansar eller sjunger. Då kanske det blir bra.

fredag 3 juni 2011

Kom aldrig tillräckligt nära.
Brände mig på din eld. Vi lekte ihop en sommar men när hösten kom var mina fingrar svarta av sot och brännmärken och vi drog oss tillbaka och plåstrade om händerna.
Jag kom aldrig tillräckligt nära.